Haugen 3

HAUGABAKKA

Innholdsrik enebolig på Kleppe

forside-banner-arrow

Bo sentralt, lunt og landlig på samme tid

Pris kr. 7 690 000,-

God komfort og tilgjengelighet er stikkord som preger boligene- og området her. Her kan en hente inspirasjon og glede både i hjem og nærområde. For hvor er vel himmelen høyere og havet blåere enn på Jæren?

Å bo landlig til, se ungene vokse opp tett på naturen. Være bortenfor byens kjas og larm, men likevel ha kort vei til Bryne, Sandnes og Stavanger – og alt du til enhver tid måtte trenge utenfor pressområdene. Boligprosjektet på Haugabakka består av tre innholdsrike boliger med smarte løsninger og sannsynligvis gode naboer å dele en kaffekopp med.

Haugabakka er blitt et attraktivt område for barnefamilier. Veien er kort til både skole, barnehage, idrettsanlegg og servicetilbud. Bare en kort sykkeltur unna finner du Frøylandsvatnet, Borestranda og turen til Klepp sentrum er heller ikke lengre enn at du kan ta beina fatt. Haugabakka byr på noe av det vakreste fra norsk natur, med et rikt dyreliv og flotte strender langs Jæren. Å bo i landlige omgivelser med Rogalands-naturen i bakhagen og ha fri tilgang til alle gode ting, samtidig som du har rask adkomst til Klepp, Bryne og Sandnes må vel kunne sies å være en innertier. Eller hva?

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.
bolig3-solgt

Bolig 3

Her finner du tegninger av boligen, disse kan lastes ned om ønskelig

Området

Man trenger ikke å gå lenger enn utenfor døren før man merker at man er på Jæren. Frisk luft og grønne omgivelser så lang øyet kan se. På Haugabakka viser Jæren seg fra sitt beste.

Med en sentral beliggenhet like ved Klepp sentrum er alt du trenger like i nærheten. Og da mener vi alt. Boligene ligger i et etablert område med gåavstand til butikker, skole og barnehage og tilbud innen helse, sport og fritid bare få minutter unna. På Klepp finnes både nisjebutikkene og de store kjedene - alt i gangavstand fra boligene i Haugabakka. Legg handelen til Jærhagen med sine mange butikker, spisesteder og vinmonopol. Om vinteren er det også skøytebane her. Du kan også nyte en roligere spasertur blant butikkene ved Kleppekrossen.

Gode luftige løsninger inne

Boliger som hele familien kan vokse i

Boliger som hele familien kan vokse i

Dette er funksjonelle og innholdsrike boliger som hele familien kan vokse i. Det er lagt vekt på å skape gode og luftige rom. Boligene vil få tidsriktig kledning, hageflekk og det er tatt høyde for at kjøkkenet er husets hjerte. Her skapes gode opplevelser rundt kjøkkenbordet hvor familien ofte samles – enten det er til frokost, vafler eller kaffedrøs.
Åpen og inviterende atmosfære

Åpen og inviterende atmosfære

Boligene er ellers romslige med gode og store vindusflater som slipper sollyset inn, og skaper en åpen og inviterende atmosfære både inne og ute. Arkitektene har tenkt helhetlig, og boligene har fått et felles arkitektonisk uttrykk med hver sin hageflekk.
Prosjekter
*3D illustrasjon er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse, og er ikke bindende for utformingen av den endelige bebyggelsen.

Nærområdet

Fylkesveg 44 fører deg rett til Bryne, Sandnes og E39. Borestranda er den nærmeste av jærstrendene, og bare en av de mange strendene kommer på rekke og rad langs Jæren.
ikon-strand
Strand
11min
ikon-Sykkelsti
Sykkelsti
500m
ikon-Turomr%C3%A5de
Turområde
15min
ikon-buss-tog
Buss/Tog
500m
ikon-Shopping
Shopping
1300m
ikon-Flyplass
Flyplass
19km
ikon-Skole
Skole
1800m
ikon-Restaurant
Restaurant
600m
Haugabakka_strand-portrett
Utsikt-til-hav---%C3%98verste-hus
Haugabakka_ishall2
Haugabakka_kaffe
Haugabakka_tomat
Utsikt-1---Nedre-hus
Utsikt-3---Nedre-hus

Alf Rune Stangeland

Salgsansvarlig

Telefon: +47 916 33 407
E-post: alf.rune@signaturhytten.no
Meld din interesse her, og vi vil kontakte deg