Hva er Signaturhus

Lær mer om hvem vi er og hva vi tilbyr

forside-banner-arrow

Litt om Signaturhus

Signaturhus tilbyr hus av høy kvalitet for bevisste kunder. Selv om vi er et nytt selskap, har vi tilbragt våre liv i byggebransjen, og vet at vi har mye å tilby inn i boligmarkedet. Vi har siden 2009 levert smarte, tilpassede løsninger til hyttemarkedet under merkenavnet Signaturhytten, og har derfor et godt renommé, mye erfaring og mange referanseprosjekter å vise til. Det gjør at våre Signaturhus-kunder kan være trygge på at det vi leverer er ekte kvalitet.
Vi gleder oss til å levere gode hjem med vår signatur på!
KLE_3191_for_web

Alf Rune Stangeland

Salg
Har jobbet i 23 år hos en av landets største byggevaregrossister med salg, innkjøp og prosjektledelse. Fem års erfaring med salg, drift og prosjektledelse fra et stort hyttefirma. Var med og utviklet, driftet og solgte 125 hytter og leiligheter i perioden 2004-2010.

Alf Rune har god kunnskap innen produktsortiment, og er opptatt av god kundebehandling og fornøyde kunder.
KLE_3145_for_web4

Reimund Espeland

Prosjekt- og driftsledelse
Bakgrunn fra byggebransjen og har 12 års erfaring som tømrer/lagbas og Mesterbrev innen tømrerfaget. Ferdig utdannet byggtekniker/bygningeniør i 2001.

Jobbet fra 2001 som bygningsingeniør i en av landets største byggevaregrossister med kalkulasjon, dimensjonering, varmeberegning og utarbeidelse av kappelister for precut osv. Hadde i 2003 ansvaret for gjennomføringen da firmaet gikk fra manuelt til et databasert DAK-system (www.vertex.fi) for produksjon av kappelister til precut.

I 2009 etablerte han det byggtekniske prosjekteringsselskapet Proby, som i 2017 ble tatt inn som en offisiell del av Signatur-familien.

Kontakt meg på reimund@signaturhus.no
KLE_3316_for_web

Nils Atle Stødle

Bygningsingeniør
Bakgrunn fra byggebransjen med 10 års erfaring som forskalingssnekker/bas med svennebrev innen forskaling. Har videre jobbet som tømmermann og er ferdig utdannet byggteknikker/bygningsingeniør i 1997.

Har deretter jobbet 15 år som leder med ansvar for utvikling, drift og vedlikehold for en av Norges største eiendomsforvaltere
 
Har de siste 10 årene jobbet som prosjektleder, blant annet drift og prosjektledelse for et stort hyttefirma. Hvor vi i perioden 2004 - 2009 utviklet og bygget 125 hytter og leiligheter.

Mitt motto er: Vi lever av fornøyde kunder

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

HAUGABAKKA

TRE INNHOLDSRIKE ENEBOLIGER PÅ KLEPPE
Haugabakka