16.mars.2017

Er dette din families nye hjem?

Signaturhus sitt første prosjekt er Haugabakka på Kleppe. Les mer om hva disse tre eneboligene har å by på.

ekko hus kam01 draft
God komfort og tilgjengelighet er stikkord som preger både de tre eneboligene Signaturhus nå presenterer på Kleppe, samt området her.

– Dette er en unik mulighet til å bo urbant, lunt og landlig på samme tid. Her kan en hente inspirasjon og glede både i hjem og nærområde. For hvor er vel himmelen høyere og havet blåere enn på Jæren, spør Reimund Espeland, prosjektleder i Signaturhus.

Å bo landlig til gjør at man får se ungene vokse opp tett på naturen.

– I disse boligene får man være bortenfor byens kjas og larm utenfor pressområdene, men likevel ha kort vei til Bryne, Sandnes og Stavanger – og alt du til enhver tid måtte trenge, fastslår Espeland.

Vil du se nærmere på disse eneboligene? http://signaturhus.no/prosjekter

Hjertet på kjøkkenet
Boligprosjektet på Haugabakka består av tre innholdsrike boliger med smarte løsninger.Se nærmere på boligene i Haugabakka i prospektet

– Dette er funksjonelle boliger som hele familien kan vokse i. Det er lagt vekt på å skape gode og luftige rom. Boligene vil få tidsriktig kledning, hageflekk og det er tatt høyde for at kjøkkenet er husets hjerte. Her skapes gode opplevelser rundt kjøkkenbordet hvor familien ofte samles – enten det er til frokost, vafler eller kaffedrøs, forklarer Espeland.

Boligene er ellers romslige med gode og store vindusflater som både gir en strålende utsikt og slipper sollyset inn, og skaper en åpen og inviterende atmosfære både inne og ute. Arkitektene har tenkt helhet­lig, og boligene har fått et felles arkitektonisk uttrykk med hver sin hageflekk.

Nærhet til det meste
Haugabakka er et attraktivt område for barnefamilier.

– Veien er kort til både skole, barnehage, idrettsanlegg og servicetilbud. Bare en kort sykkeltur unna finner du Frøylandsvatnet, Borestranda og turen til Klepp sentrum er heller ikke lengre enn at du kan ta beina fatt, fastslår Espeland.

Boligene ligger i et etablert område med gåavstand til butikker, skole og barnehage, og tilbud innen helse, sport og fritid bare få minutter unna.

– På Klepp finnes både nisjebutikkene og de store kjedene - alt i gangavstand fra din nye bolig i Haugabakka. Legg handelen til Jærhagen med sine mange butikker, spisesteder og vinmonopol. Du kan også nyte en roligere spasertur blant butikkene ved Kleppekrossen.

Hjem for familier
Haugabakka byr også på noe av det vakreste fra norsk natur i nærområdet, med et rikt dyreliv og flotte strender langs Jæren.

– Man trenger ikke å gå lenger enn like utenfor døren før man merker at man er på Jæren. Frisk luft og grønne omgivelser så lang øyet kan se. På Haugabakka viser Jæren seg fra sitt beste. Å bo i landlige omgivelser med Rogalands-naturen i bakhagen og ha fri tilgang til alle gode ting, samtidig som du har rask adkomst til Klepp, Bryne og Sandnes må vel kunne sies å være en innertier. Vi er stolte over disse boligene, og gleder oss til å hjelpe hyggelige familier med å finne et godt hjem her, sier Signaturhus-lederen.

Kan dette være ditt nye hjem?
*3D illustrasjon er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse, og er ikke bindende for utformingen av den endelige bebyggelsen.

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.